Blue Friday Anolytech

Anolytechs “Blue Friday” – En hållbar kampanj som stödjer rent vatten

Vi är stolta över att meddela resultatet av vår “Blue Friday”-kampanj, ett innovativt och hållbart alternativ till Black Friday. Genom denna kampanj har Anolytech samlat in en summa på 18 000 kr till förmån för WaterAid, en organisation dedikerad till att förbättra tillgången på rent vatten och sanitet.

 

Sandra Lindström, VD Anolytech

Vi är överväldigade av den fantastiska responsen från våra kunder och samarbetspartners under Blue Friday-initiativet,” säger Sandra Lindström, VD på Anolytech.

 

Deras engagemang har inte bara bidragit till den egna verksamheter, utan också till en större global fråga. Tack vare dem kommer denna donation att göra en betydande skillnad i livet för de som behöver det mest.

 

Vår Blue Friday-kampanj, som startade den 24 november 2023 och pågick fram till årsskiftet, innebar att vi skänkte den första månadshyran för varje såld maskin till WaterAid. Denna insats är en del av vårt bredare engagemang för hållbarhet och samhällsansvar, vilket inkluderar vår innovativa teknik för att säkerställa bakteriefritt vatten.

 

Genom att byta ut Black Friday mot Blue Friday, har vi tillsammans tagit ett steg mot en mer hållbar framtid,” tillägger Sandra. “Detta är bara början på vår resa mot att göra en verklig skillnad.

 

Vi tackar alla som deltog i Blue Friday och ser fram emot att fortsätta vårt arbete för en hållbar värld.

 

Vill du läsa mer om initiativet kolla in vårt pressmeddelande här.

Dela inlägget

Add Your Heading Text Here