Stuteri

Stuteri PWR väljer Anolytech för att säkerställa bakteriefritt vatten

Vi är glada att meddela att Anolytech har inlett ett nytt och spännande samarbete med Stuteri PWR, en ledande aktör inom hästuppfödning och träning. Genom att välkomna Stuteri PWR som kund, visar Anolytech sin förmåga att anpassa och tillämpa vår teknik för att möta specifika behov inom hästuppfödning.

 

Vattenkvalitet är av yttersta vikt inom denna bransch, och vi är glada att kunna bidra med vår expertis för att säkerställa ett bakteriefritt dricksvatten till djuren. Detta samarbete syftar till att förbättra vattenkvaliteten och säkerheten, vilket bidrar till optimal hälsa och välbefinnande för djuren.

 

Stuteri PWR erbjuder full service hela vägen från auktionspreparering, unghästvisning och visning av saluhästar. De föder själva upp förstklassiga trav, hopp och dressyrhästar med målet att prestera på högsta nivå i sina respektive grenar.

Fördelar med AnoDes i stallmiljö

Anolytechs desinfektionslösning AnoDes tillverkas av endast vatten, salt och el där resultatet är en unik pH-optimerad hypoklorsyra med kraftfull bakteriedödande effekt. AnoDes avdödar redan i små doser bakterier, virus, sporer, mögel och svamp, samt stoppar tillväxt av biofilm i vattensystem.

 

Användningen av AnoDes i stallmiljöer erbjuder flera fördelar som bidrar till hästarnas övergripande hälsa och välbefinnande. Genom att säkerställa bakteriefritt vatten minskar risken för infektioner, sjukdomar och hosta. Hosta förekommer från felaktiga organismer via dricksvattnet. Förutom att förbättra vattenkvaliteten kan AnoDes användas för sårvård, vilket underlättar snabbare läkning och minskar risken för komplikationer vid skador.

 

AnoDes kan även användas för att desinficera stallutrustning och ytor, vilket bidrar till en renare och säkrare stallmiljö. Sammanfattningsvis bidrar AnoDes till att optimera hästarnas hälsa genom att reducera bakteriella hot och förbättra den allmänna hygienen i stallet.

Dela inlägget

Add Your Heading Text Here