Anolytech tecknar avtal med Canmera Comfort AB

Anolytech Norden AB tecknar partneravtal med Canmera Comfort AB

Anolytech har den stora glädjen att tillkännage ett nytt och spännande partneravtal med Canmera Comfort AB. Detta samarbete markerar en viktig milstolpe i Anolytechs strävan att bredda sitt nätverk av strategiska partnerskap inom VVS-branschen. Genom att ytterligare stärka vår närvaro på marknaden ger vi fler möjligheten att nyttja Anolytechs teknik för att förebygga Legionella.

 

Med detta partnerskap ser vi fram emot att kunna erbjuda våra innovativa och hållbara lösningar för att förebygga Legionella till ännu fler kunder. Tillsammans med Canmera Comfort AB kommer vi att kunna utforska nya möjligheter och utveckla produkter och tjänster som möter och överträffar både våra och deras kunders förväntningar.

 

Vi på Anolytech är övertygade om att detta partnerskap kommer att leda till ömsesidig framgång och fortsatt tillväxt. Vi är mycket glada över att kunna välkomna Canmera Comfort AB in i vårt nätverk och ser fram emot ett givande samarbete.

 

Anolytech arbetar med ett ständigt växande nätverk av partners för att ge fler möjligheten att nyttja fördelarna med miljövänlig och effektiv desinfektion, samt sprida kunskapen om tekniken. Läs mer här.

Dela inlägget

Add Your Heading Text Here