Sandra Lindström gästar BIMpodden

Anolytechs Sandra Lindström Gästar BIMpodden för att Diskutera Desinficering och Digitaliseringens Roll i Kampen mot Legionella

Anolytech, en ledande aktör inom innovativa lösningar för vattendesifincering, meddelar att Sandra Lindström, företagets VD, kommer att vara gäst i poddprogrammet BIMpodden. Avsnittet, som utforskar sambandet mellan digitalisering, byggnadsinformationsmodellering (BIM) och effektiva strategier för att bekämpa Legionella, släpps 5 mars.

 

Under avsnittet kommer Sandra Lindström att dela med sig av sin omfattande kunskap om utmaningarna och riskerna med Legionella i vattensystem, samt hur Anolytechs banbrytande desinfektionsteknik kan integreras i bygg- och fastighetsbranschen för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö. Diskussionen kommer även att beröra hur BIM och digitalisering kan revolutionera branschens tillvägagångssätt för att förebygga vattenburna sjukdomar.

 

“BIMpodden är en perfekt plattform för att lyfta fram hur viktig vår teknologi är för framtiden inom bygg- och fastighetsbranschen,” säger Sandra Lindström. “Vår vision är att säkerställa rent och säkert dricksvatten för alla, och genom att integrera våra lösningar tidigt i byggprocessen kan vi ta ett stort steg framåt mot att förverkliga den visionen.”

 

Avsnittet kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen, inklusive:

  •  En djupdykning i vad Legionella är och varför det är en kritisk fråga för bygg- och fastighetsbranschen.
  • Hur Anolytechs innovativa lösningar fungerar och deras fördelar.
  • Potentialen hos BIM och digitalisering för att förbättra vattenkvaliteten och minska energiförbrukningen i byggnader.
  • Framgångsrika exempel där Anolytechs teknik har implementerats för att bekämpa Legionellarisken.

 

Detta avsnitt av BIMpodden är ett måste för alla inom bygg- och fastighetsbranschen som jobbar med vatten och VVS, samt för de som är intresserade av hur modern teknik kan bidra till en hållbar och hälsosam framtid.

 

Läs mer om vår desinficeringsmetod här.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av BIMpodden på bimpodden.se från 5 mars.

Dela inlägget

Add Your Heading Text Here