Anmäl dig till vårt kommande webbinar

Ansvarar du för vattensäkerheten i en eller flera fastigheter? Då är det avgörande att förstå riskerna med Legionella och hur du kan motverka bakterietillväxt.

 

Anolytech bjuder in dig till ett informativt webbinar tisdagen den 9 april där vi djupdyker i ämnet Legionella – en osynlig fiende i våra vattensystem.

 

Är du fastighetsägare eller ansvarar för driften? Under detta webbinar kommer vi att utforska allt du behöver veta om Legionella.

 

Vi kommer att täcka följande nyckelpunkter:

– Var kommer Legionella-bakterien ifrån och varför den kan vara farlig för oss.

– Ett uppmärksammat problem i EU – regler och ansvar.

– Vanliga åtgärder idag mot bakterier i fastigheter.

– För- och nackdelar med olika metoder för att bli av med Legionella.

 

Vi vet att frågor kan uppstå, och därför kommer vi att dedikera tid för att svara på dem under webbinariet. Frågor som vi inte hinner besvara live kommer att följas upp skriftligen efter webbinaret.

 

Detta webbinar är en unik möjlighet för dig som vill lära dig mer om Legionella och hur du kan jobba för att motverka det dina fastigheter. Oavsett om du är direkt ansvarig för vattensystemen eller önskar vidarebefordra denna kunskap till ditt team, är detta webbinar ett värdefullt tillfälle att utöka din kunskap.

 

Anmäl dig idag och ta ett steg mot en säkrare och hälsosammare fastighetsmiljö. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt webbinar och tillsammans arbeta för en tryggare framtid.

Emma

Föreläsare

Emma Eliasson, Area Sales Manager

Emma hjälper varje dag flera företag att Legionella-säkra sina verksamheter för ett tryggare vatten. Allt från hyreshus, hotell, badhus och äldreboende till kryssningsfartyg.

Dela inlägget